Hoe activeer ik RTL XL Premium via de website?

Je kunt RTL XL Premium activeren op de volgende manieren:

RTL XL Website:

• Heb je nog geen RTL account? Registreer je dan eerst door op het profielicoon rechts boven te klikken. Vervolgens klik je op 'Premium' (in de menubalk, of in je profielinstellingen). Volg de stappen op het scherm.
  • Ben je al ingelogd? Klik op je profielletter rechts bovenin je scherm en kies ‘Premium’ in de menubalk, of via je profiel.
  • Of: ga naar een betaalde video, te herkennen aan het Premium logo, en volg de stappen op het scherm.

Daarnaast is het ook mogelijk Premium te activeren via de app, lees hier hoe.