Waarom kost RTL XL Premium in de app €4,99 per maand en op website €3,99 per maand?

Het aankopen van RTL XL Premium in de RTL XL app brengt extra kosten met zich mee. Hierdoor is er een verschil tussen de prijs die je betaalt voor RTL XL Premium op de website en RTL XL Premium in de app.

Je kunt je RTL XL Premium abonnement afsluiten via de website, en deze vervolgens ook gebruiken in de apps. Met RTL XL Premium heb je toegang tot alle video’s in de RTL XL iOS- en Android-apps en de RTL XL website. Log in in de app met hetzelfde e-mailadres waarmee je RTL XL Premium hebt gekocht op de website. Zodra je bent ingelogd heb je toegang tot alle video’s.