Welke video's kan ik (gratis) kijken?

Op RTL XL kun je alle fragmenten en afleveringen binnen 7 dagen na TV-uitzending gratis terugkijken. Daarnaast kun je met RTL XL Premium reclamevrij afleveringen vooruitkijken of langer dan 7 dagen na TV-uitzending terugkijken.

Je krijgt toegang tot RTL XL Premium na een eenmalige betaling van €3,99. Zodra je hebt betaald voor RTL XL Premium heb je met het account waarmee je RTL XL Premium hebt gekocht, 30 dagen lang toegang tot alle video's op desktop, laptop en in de RTL XL app voor iOS en Android. Meer hierover kun je hier vinden.

Heb je RTL XL Premium gekocht via de RTL XL website, en wil je Premium gebruiken in de RTL XL app? Om toegang te hebben tot alle video's in de app, hoef je alleen nog in te loggen met het RTL account waarmee je RTL XL Premium hebt gekocht.