Waarom kan ik niet langer dan 1 jaar na TV-uitzending video's terugkijken?

Omdat we niet dezelfde uitzendrechten voor alle programma’s kunnen krijgen om deze langer dan een jaar online aan te bieden, is er voor de vaste regel gekozen voor vooruitkijken 7 dagen vóór TV-uitzending en terugkijken tot één jaar na TV-uitzending

Om tegemoet te komen aan jou als kijker, hebben we er onder andere voor gezorgd dat je nu echt alles binnen 7 dagen gratis met reclame kan terugkijken. Afleveringen na 7 dagen en tot 1 jaar na TV-uitzending kan je zonder reclame met een Videoland abonnement terugkijken. Vooruitkijken kan alleen bij Videoland.

Wil je meer weten over Videoland? Klik hier