Op welke Smart TV’s merken is de RTL XL app beschikbaar?

De RTL XL Smart TV app is vernieuwd!

De vernieuwde RTL XL Smart TV app is beschikbaar op:

• Samsung 2012 en hoger
  • LG 2012 en hoger
  • Philips 2014 en hoger*

Heb je een Smart TV uit bovenstaand lijstje, maar zie je de vernieuwde app nog niet op je Smart TV? Lees hier hoe je je RTL XL app op je Smart TV update.

Let op: Modellen (Samsung, Philips en LG) uit 2011 ondersteunen de vernieuwde RTL XL app niet. Om een goede gebruikerservaring te kunnen bieden, zal de vernieuwde RTL XL app alleen beschikbaar zijn op high end modellen vanaf 2012.

Overige Televisies:

• Settop box van Ziggo, KPN en Glashart. Hierop zijn de meeste programma’s tot een week terug te kijken.
  • We ondersteunen geen consoles zoals Xbox en Playstation, omdat we een betere gebruikerservaring kunnen bieden op bovenstaande apps

Ondersteunen we jouw Smart TV niet meer? Dan zijn er nog alternatieven om toch via je tv-scherm naar RTL XL te kijken. Je kunt namelijk ook via een Google Chromecast via de RTL XL App, Airplay of een HDMI kabel RTL XL op je TV kijken.

* Philips 2012 high end: het is momenteel nog onbekend of de Philips 6007 tot 9xx7 modellen ook de vernieuwde RTL XL app aan kunnen bieden. De oude RTL XL app is op deze modellen wel op te gebruiken