Zijn alle video's van RTL XL beschikbaar in de smart-tv apps?

Alle video's zijn tot 7 dagen na TV uitzending gratis te bekijken via de RTL XL website, iOS, Android en smart-tv apps. Wil je video's bekijken die langer geleden zijn uitgezonden of wil je een aflevering vooruitkijken, dat heb je toegang nodig tot RTL XL Premium. RTL XL Premium kan niet gekocht of gebruikt worden via de smart-tv app van RTL XL.

Wil je toch een video vanuit je Premium-account kijken op je tv-scherm, dan adviseren je een Chromecast te gebruiken. Vanaf de RTL XL app voor iOS of Android kun je vervolgens de video streamen naar je tv-scherm.