Kan ik RTL XL via mijn Chromecast gebruiken?

Via de RTL XL apps voor Android en iOS kun je gebruik maken van het streamen via Chromecast.

In de bovenbalk van de app zie je een Chromecast icoon verschijnen als je Chromecast geactiveerd is.

Wanneer je gebruik maakt van de gratis casten via de RTL XL app, spelen de reclames van de geselecteerde video eerst af op je device, waarna de video zal verschijnen op het scherm waar je naartoe cast.

Wanneer je gebruik maakt van RTL XL Premium, zal je video meteen worden afgespeeld op het scherm waar je naartoe cast, zonder reclames.

Het is op dit moment niet mogelijk om livestreams te kijken via chromecast.