Kan ik een video in de app via Apple Airplay afspelen?

Ja dit is zeker mogelijk. Om video’s in de app af te spelen via Apple Airplay, doorloop de volgende stappen:

• Open de RTL XL app
  • Kies een video en speel deze af
  • Klik op het Airplay symbool (beeldscherm met omhoog wijzende pijl) in je videospeler
  • Selecteer daarna het apparaat waarop je video wilt afspelen
  • Na het laden hiervan wordt de video zichtbaar op het apparaat. Controleer wel of het beeldscherm aanstaat en het volume van het geluid hoog genoeg staat.

Afspelen via mirroring / synchrone Airplay weergave

Je kunt ook een video vanuit de RTL XL app op je Apple apparaat afspelen op een ander Apple apparaat, door gebruik te maken van mirroring. Hierbij geef je het gehele scherm van je Apple apparaat weer via Apple TV. Je kunt hier lezen hoe dat werkt. Zorg dat je niet bent ingelogd.