Wanneer moet ik inloggen en waarom?

Het is niet verplicht om in te loggen voor het kijken van fragmenten. Voor het kijken van afleveringen kan het echter zo zijn dat je gevraagd wordt om in te loggen.

Door in te loggen krijg je wel alle directe voordelen en kunnen we RTL XL beter op jouw persoonlijke voorkeuren afstemmen:

• Volg je favoriete programma's door ze toe te voegen als 'Favoriet', door op het hartje te klikken
  • Op basis van je favoriete programma's geven we je aanbevelingen van video's waarvan we denken dat je die ook leuk zal vinden
  • Blijf op de hoogte van de laatste video’s via de RTL XL nieuwsbrief