Wat is het verschil tussen RTL XL, Videoland en NLziet?

RTL XL

Bij RTL XL kun je alle programma’s van RTL kijken waar en wanneer je dat wilt.

• Je kunt je afleveringen tot 7 dagen na TV-uitzending gratis kijken met advertenties.
  • Met RTL XL Premium kun je voor slechts €3,99 reclamevrij, 30 dagen lang alle gratis en betaalde video's op RTL kijken. Bovendien kun je sommige programma's ook vooruitkijken.

Videoland

Videoland.com is een digitale videotheek en heeft met duizenden films en series uit binnen- en buitenland het grootste en meest gevarieerde online aanbod van Nederland. Met Videoland Unlimited kun je onbeperkt genieten van heel veel films en series voor €8.99 per maand. Klik hier om naar Videoland te gaan.

NLziet

NLziet is een uniek samenwerkingsverband tussen NPO, SBS en RTL. NLziet maakt het mogelijk om het grootste en meest actuele Nederlandse televisieaanbod zonder reclame online terug te kijken, en soms zelfs vooruit. Voor €7,95 per maand kun je genieten van duizenden programma's van de Nederlandse TV, waar en wanneer jij wilt. Lees hier meer informatie.