Wat is het verschil tussen RTL XL, Videoland en NLZIET?

RTL XL
Bij RTL XL kun je alle programma’s van RTL kijken waar en wanneer je dat wilt.

• Je kijkt afleveringen tot 7 dagen na de uitzending op TV gratis terug met advertenties.
  • Met RTL XL Premium kijk je programma’s tot een jaar na uitzending op TV terug zonder reclame en heb je toegang tot livestreams. Premium krijg je gratis als bonus bij je Videoland abonnement.

Videoland
Programma’s vooruitkijken, dat doe je alleen bij Videoland. Naast de beste (inter)nationale series, films en documentaires geniet je ook van een groot aanbod aan programma’s. Je kijkt Videoland op meerdere schermen tegelijkertijd en via je laptop, TV, tablet of telefoon. Voor de allerkleinsten heeft Videoland een veilige kids-omgeving. Ontdek op de website van Videoland hoe je Videoland gratis kunt uitproberen.

NLZIET
NLZIET is een samenwerkingsverband tussen NPO, SBS en RTL. Bij NLZIET kijk je een groot en actueel Nederlands televisieaanbod zonder reclame terug en soms zelfs vooruit. Voor €7,95 per maand bekijk je programma's van de Nederlandse TV, waar en wanneer jij wilt. Meer informatie over lees je op de website van NLZIET.