Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?

Ben je je wachtwoord vergeten? Klik dan rechtsboven op inloggen en klik in het inlogscherm op 'wachtwoord vergeten'. Vervolgens ontvang je een e-mail op het gegeven e-mailaders om je wachtwoord te kunnen wijzigen.

Ben je al ingelogd, en wil je graag je wachtwoord wijzigen? Ga naar je profielpagina door op het rondje rechtsboven te klikken, en klik vervolgens op 'Mijn Profiel'. Onder je e-mailadres staat een knop 'wachtwoord wijzigen'.