Waarom kan ik niet alle video's gratis bekijken?

RTL wil haar kijkers net als op televisie ook online een zo breed mogelijk programma-aanbod bieden. Dat vergt bepaalde investeringen. Die zitten onder andere in:

• Het verwerven van uitzendrechten
  • Het garanderen van een hoge beeldkwaliteit
  • Het verbeteren van ons technische platform
  • De productiekosten
  • Het verbeteren van de gebruikerservaring

Voor televisie worden dergelijke investeringen terugverdiend met advertenties. Naarmate het online aanbod wordt vergroot, stijgen ook de kosten. Daarom geven wij je de keuze tussen gratis tot 7 dagen terugkijken met advertenties, of tegen betaling langer dan 7 dagen terug kijken en vooruitkijken, zonder reclames. Op deze manier kunnen wij blijven werken aan een mooi aanbod en heb je als kijker een steeds grotere keuze hoe, waar en wanneer je onze programma's kunt bekijken.