Kan ik alle video’s op elk apparaat bekijken?

RTL XL is op dit moment beschikbaar op de volgende apparaten:

Smartphones

• Apple: iOS 8 en hoger
  • Google: Android 4.1 en hoger

Tablets

• Apple: iOS 8 en hoger
  • Google: Android 4.1 en hoger

RTL XL Premium is op dit moment beschikbaar op onze website en in de iOS en Android app. Lees hier meer over het aankopen van RTL XL Premium.

Televisies

• De vernieuwde RTL XL Smart TV app is beschikbaar op:

• Samsung 2012 en hoger
    • LG 2012 en hoger
    • Philips 2014 en hoger
    • Humax CMP 2016
  • Settop box van Ziggo, KPN en Glashart. Hierop zijn de meeste programma’s tot een week terug te kijken.
  • We ondersteunen geen consoles meer zoals Xbox en Playstation, omdat we een betere gebruikerservaring kunnen bieden op bovenstaande apps

Het aanbod van video’s kan per apparaat verschillen. Dit heeft twee redenen:

• De technieken om video’s af te spelen verschillen per apparaat. Connected TV’s hebben een andere speler, daardoor zijn sommige programma’s niet hierop beschikbaar.
  • RTL XL geeft je de keuze tussen speciale apps en een mobiele website. We raden je wel aan om op mobiele apparaten onze apps te gebruiken, omdat deze een betere gebruikerservaring bieden. Wil je via de mobiele website een video kijken in Premium? Dan verwijzen we je door naar de RTL XL app voor Android of iOS.