Ik heb betaald, maar ik krijg geen toegang tot Premium video's in de app. Wat nu?

Heb je Premium aangekocht in de iOS of Android app, maar werkt je toegang tot Premium video's niet?

Als je je RTL XL Premium hebt aangeschaft via de website, log dan eerst in in de app met het account waarmee je Premium hebt aangeschaft.

Android app:

Lukt het niet om toegang te krijgen tot Premium video's? Stel dan een vraag via het vragenformulier.

Mocht je niet tevreden zijn, dan kan je voor de app via de volgende methoden een refundaanvraag doen:

Aankoop via de iOS app (Apple Store)

1. Ga naar reportaproblem.apple.com en log in met jouw Apple ID.
  2. Kies voor de optie "Apps"
  3. Kies voor de optie "Report a Problem" achter de betreffende app
  4. Selecteer de reden waarom je het aankoopbedrag terug wilt ontvangen.
  5. Kies voor de optie "I would like to cancel this purchase" (aankoop annuleren) en vervolgens de optie "Cancel Purchase".
  6. Het refund verzoek wordt door Apple verwerkt. De refund wordt binnen 10 werkdagen verwerkt op de betaalmethode die je via jouw Apple ID gekoppeld hebt (CreditCard / Paypal / Click and Buy etc)

Let op: maak je gebruik van Click and Buy (deze dienst komt te vervallen per 30 april 2016). Apple stort het bedrag terug op jouw Click and Buy account, vervolgens kan je via de klantenservice van Click and Buy het bedrag daadwerkelijk terug laten storten vanuit je Click and Buy account naar jouw rekening.

Aankoop via de Android app (Google Play Store):

1. Ga naar deze site
  2. Log in met het e-mailadres waar de betaling mee is gedaan en vul het formulier volledig in. Het bestelnummer kan worden teruggevonden in de e-mail met de bevestiging van de bestelling.
  3. Het type aankoop is een in-app-aankoop en de reden is dat het item is gekocht maar niet is ontvangen. Daarnaast kan als probleem worden omschreven dat de app-ontwikkelaar geen terugbetaling kan doen omdat zij de betaling niet kan controleren.
  4. Verstuur het formulier en wacht de reactie van Google af.

Heb je Premium aangeschaft (via de Appstore, Play Store of de RTL XL website), maar werkt je Premium account alsnog niet in de app? Neem dan contact met ons op via het vragenformulier