Ik heb betaald, maar ik krijg geen toegang tot Premium video's in de app. Wat nu?

Heb je Premium aangekocht in de iOS of Android app, maar werkt je toegang tot Premium video's niet?

Probeer om eerst even uit te loggen en log daarna opnieuw in. Als je je RTL XL Premium hebt aangeschaft via de website, log dan in in de app met het account waarmee je Premium hebt aangeschaft.

Heb je Premium aangeschaft (via de Appstore, Play Store of de RTL XL website), maar werkt je Premium account alsnog niet in de app? Neem dan contact met ons op via het vragenformulier