Wat zijn de verschillende betaalmogelijkheden op RTL XL?

Er zijn verschillende manieren om een RTL XL Premium abonnement aan te schafen. Dit kan door bovenaan de website op 'Premium' te klikken, of in de app te klikken op 'Kies Premium' in je profiel. Log eerst in, om vervolgens een betaling te kunnen doen, zodat jouw RTL XL Premium abonnement gekoppeld wordt aan het e-mailadres waarmee je bent ingelogd. Hiermee kun je dan vervolgens ook inloggen in de app, om daar gebruik te maken van RTL XL Premium.

Betaalmogelijkheden RTL XL Website:

iDEAL

• Selecteer jouw bank.
  • Klik op ‘Doorgaan’. Je wordt vervolgens doorgeleid naar de betaalpagina van jouw bank.
  • Volg de stappen en rond de betaling af.
  • Als de betaling gelukt is word je automatisch doorgestuurd naar RTL XL.

Creditcard (Visa/Mastercard)

• Klik op 'Andere betaalmethode'.
  • Selecteer op de betaalpagina de optie ‘Creditcard’.
  • Kies vervolgens je type creditcard: Visa of Mastercard.
  • Klik op ‘doorgaan’.
  • Vul vervolgens je naam in zoals deze op je kaart staat, je kaartnummer, vervaldatum van de kaart en de CVC (Creditcard Verification Code – MasterCard) of CVV code (Creditcard Verification Value – Visa). Deze gegevens worden zorgvuldig gecodeerd verzonden. Op deze manier zijn je gegevens beveiligd tegen onbevoegd gebruik.
  • Als de betaling gelukt is word je automatisch doorgestuurd naar RTL XL.

PayPal

• Klik op 'Andere betaalmethode'.
  • Je wordt doorgestuurd naar de website van PayPal.
  • Vul je e-mailadres en wachtwoord in van je PayPal account.
  • Klik op 'Doorgaan'.
  • Je betaling wordt voltooid. Je wordt automatisch teruggestuurd naar RTL XL.

Airmiles vouchercode

Wanneer je via airmiles RTL XL Premium hebt aangeschaft, kun je de ontvangen vouchercode verzilveren via deze pagina. Een voucher is een waardebon waarmee je kunt betalen op RTL XL. Deze vouchers worden alleen weggegeven bij speciale RTL XL acties of prijsvragen en zijn niet te koop.

Betaalmogelijkheden RTL XL App:

App Store

Naast bovengenoemde betalingsmogelijkheden is het ook mogelijk om in onze iOS app via de App Store RTL XL Premium aan te schaffen.

Play Store

Naast het aanschaffen van Premium in de App Store, is het ook mogelijk om in onze Android app via de Play Store RTL XL Premium aan te schaffen.