De videospeler blijft zwart. Wat nu?

Als de videospeler geen video afspeelt kun je de volgende stappen proberen, in veel gevallen bieden deze een oplossing:

• Bekijk je een gratis video, controleer dan of je de laatste versie van Flash hebt geïnstalleerd. Lees hier hoe je dit kunt doen.
  • Bekijk je een betaalde video, controleer dan of je de laatste versie van de Silverlight plugin hebt geïnstalleerd. Lees hier hoe je dit kunt doen.
  • Vernieuw dan de pagina (met de optie via de rechtermuisknop of via de knop F5) zodat de video opnieuw opstart.
  • Sluit eventueel de browser en probeer het nogmaals.
  • Probeer te kijken via een andere browser (zoals Chrome of Firefox)
  • Werken bovenstaande oplossingen niet? Je kunt ons altijd een vraag stellen via het vragenformulier.