Waarom worden er reclames vertoond bij gratis video's?

RTL wil haar kijkers net als op televisie ook online een zo breed mogelijk programma-aanbod bieden. Dat vergt bepaalde investeringen. Die zitten onder andere in:

• het verwerven van uitzendrechten
  • het garanderen van een hoge beeldkwaliteit
  • het verbeteren van ons technische platform
  • de productiekosten
  • het verbeteren van de gebruikerservaring

Voor televisie worden dergelijke investeringen terugverdiend met advertenties. Naarmate het online aanbod wordt vergroot, stijgen ook de kosten. Daarom geven wij je de keuze tussen gratis tot 7 dagen terugkijken met advertenties op RTL XL.

Of kan je met een Videoland abonnement afleveringen ouder dan 7 dagen terugkijken en afleveringen vooruitkijken zonder reclame.

Wil je meer weten over Videoland? Klik hier