Hoe kan ik RTL XL Premium opzeggen?

Heb je RTL XL Premium aangekocht via de website, dan kun je je abonnement stopzetten via de RTL XL website, of via de RTL XL apps:

• Ga naar je profiel
  • Klik op instellingen
  • Klik op 'RTL XL Premium opzeggen"
  • Er verschijnt een Pop-up waarin je kunt aangeven of je daadwerkelijk Premium op wil zeggen. Kies "Ja' ik wil definitief opzeggen

Je RTL XL Premium abonnement wordt nu opgezegd. In je profiel kun je na een paar minuten zien hoeveel dagen je nog toegang hebt tot RTL XL Premium.

Heb je RTL XL Premium aangekocht via de RTL XL app? Lees dan hier hoe je jouw abonnement kunt opzeggen.