Waarom is RTL XL Premium een abonnement geworden?

RTL XL Premium is sinds kort een abonnement. Dit betekent dat wanneer je nu RTL XL Premium neemt, je betaling een maandelijks doorlopende betaling zal worden.

Op deze manier maken we het voor onze Premium gebruikers makkelijker om Premium af te sluiten en te behouden. Als Premium-abonnee hoef je dus niet meer elke keer maand opnieuw een betaling te doen, maar loopt de betaling gewoon door. Handig hè?

Wil je liever niet dat de betaling automatisch doorloopt, dan kun je je abonnement altijd makkelijk opzeggen door naar je profielinstellingen te gaan en daar te klikken op ‘RTL XL Premium opzeggen’.

Heb je op dit moment nog RTL XL Premium die bestaat uit 30 dagen of minder? Deze toegang loopt automatisch af na het aantal dagen dat je nog RTL XL Premium hebt. Neem je erna opnieuw RTL XL Premium, dan zal dit vanaf dan een doorlopend abonnement zijn.