Hoe kan ik RTL XL Premium opzeggen?

Heb je je RTL XL Premium abonnement afgesloten via de iOS- of Android-app, lees dan hieronder hoe je jouw abonnement kunt opzeggen.

Heb je je RTL XL Premium abonnement afgesloten via de website? Lees dan hier hoe je Premium opzegt.

Abonnement gekocht via iOS-app:

• Log in in de RTL XL iOS-app
  • Klik in je profiel op ‘Premium opzeggen’.
  • Hierna verschijnt een melding dat je je abonnement hebt gekocht via de App Store, klik op ‘abonnement beheren’, dit verwijst je door naar jouw accountinstellingen van de App Store.
  • Klik op ‘abonnementen’
  • Vervolgens zie je een overzicht van jouw abonnementen in de App Store en kun je kiezen deze te verwijderen

Kom je er niet uit of wil je liever opzeggen via je laptop? Lees hier de instructies, of neem contact op via het vragenformulier.

Abonnement gekocht via Android-app:

• Log in in de RTL XL Android-app
  • Klik in je profiel op ‘Premium opzeggen’
  • Hierna verschijnt een melding dat je je abonnement hebt gekocht via de Google Play Store, klik op ‘abonnement beheren’, dit verwijst je door naar de Play Store.
  • Klik op ‘manage subscriptions/beheer abonnementen’
  • Vervolgens zie je een overzicht van jouw abonnementen in de Play Store en kun je kiezen deze te verwijderen

Kom je er niet uit of wil je liever opzeggen via je laptop? Lees hier de instructies van Google of neem contact op via het vragenformulier.