Wat is RTL XL Premium?

Als je een Videoland-abonnement hebt, dan krijg je als extra ook toegang tot RTL XL Premium. Daarmee kijk je de meeste RTL-programma’s terug, dit kan tot een jaar na uitzending op TV. Terugkijken kan zowel via de website van RTL XL als in de iOS- & Android-apps.

Op welke apparaten kan ik RTL XL Premium gebruiken?
Je kunt RTL XL Premium gebruiken via de RTL XL-website op je laptop of desktop en daarnaast via de RTL XL-app op je tablet en telefoon. De RTL-XL app is beschikbaar voor iOS en Android.

Ontdek op de website van Videoland hoe je Videoland gratis kunt uitproberen.