Wat is RTL XL Premium?

Voor €3,99 per maand kijk je zonder reclames alle video's van RTL XL. Het terugkijken van de meeste programma's kan tot een jaar na uitzending op TV. Daarnaast is het bij sommige programma's mogelijk om één of meerdere afleveringen vooruit te kijken. Met RTL XL Premium krijg je ook toegang tot de livestreams (beschikbaar op zowel de website als in de iOS- & Android-apps).

Op welke schermen kan ik RTL XL Premium gebruiken?
Je kunt RTL XL Premium gebruiken op de RTL XL-website op je laptop en desktop en daarnaast via de RTL XL-app op je tablet en telefoon. De RTL XL-app is beschikbaar voor iOS en Android.

Kijk hier hoe je een abonnement op RTL XL Premium kunt nemen.