Hoe activeer ik RTL XL Premium via de app?

Naast het aankopen via de website, is het ook mogelijk om een RTL XL Premium abonnement te nemen via de iOS en Android app. Het aanschaffen van RTL XL Premium in de RTL XL app (via de App Store en Play Store) brengt extra kosten met zich mee. Lees er hier meer over.

• Heb je nog geen RTL account? Klik op het instellingen icoon links bovenaan. Klik op 'registreren'. Na registratie kun je inloggen met je RTL account en zie je in je instellingen (na klikken op je profielletter links bovenaan, en vervolgens op het instellingen icoon) de optie 'Kies Premium'. Volg de stappen op het scherm.
  • Ben je al ingelogd met je RTL account? Klik op je profielletter links bovenaan, en vervolgens op het instellingen icoon. Klik op de knop 'Kies Premium' en volg de stappen op het scherm
  • Het is ook mogelijk om via een betaalde video te klikken op 'Kies Premium', waarna je eerst meer informatie krijgt over wat Premium inhoudt, om vervolgens Premium aan te kunnen kopen door nogmaals op de knop 'Kies Premium' te klikken. Volg de stappen op het scherm.