Hoe kunnen we je helpen?

Wat is TV Gemist?

Met TV Gemist bij Videoland kijk je net als bij RTL XL RTL programma’s tot maximaal 7 dagen terug. Je logt in met je bestaande RTL- account en kunt direct starten met kijken. Je hebt geen betaald abonnement nodig. Je ziet wel advertenties, net zoals bij RTL XL.

Op het Videoland platform kunnen we een betere kijkervaring bieden en zijn we op meer apparaten beschikbaar dan RTL XL.

 

Wat houdt een verbeterde kijkervaring in?

Bij Videoland bieden we meer mogelijkheden zoals: kijken met ondertiteling, je kunt vijf verschillende kijkprofielen aanmaken, picture-in-picture kijken in de mobiele app en een persoonlijk berichtencentrum om op de hoogte te blijven van je favoriete programma’s.

Daarnaast kun je met een aantal apparaten kijken waar je RTL XL niet op kon kijken, namelijk: Panasonic, Apple TV, Airplay, Fire TV / Stick én Hisense.

We werken er hard aan om de kijkervaring nog verder te verbeteren. Heb je verbetertips dan kun je die via het platform aan ons doorgeven.

 

Heb ik echt geen betaald abonnement nodig?

Nee, je hebt echt geen betaald abonnement nodig, alleen een RTL-account. Je kunt je inloggegevens van RTL XL gebruiken om in te loggen bij TV Gemist. Het is dus niet nodig om een nieuw account aan te maken.

 

Kan ik TV Gemist op alle apparaten kijken?

TV Gemist is beschikbaar op bijna alle apparaten. Je kunt programma’s terugkijken op je laptop/PC, tablet, smartphone, Google Chromecast, Apple TV en veel smart-tv's. Voorlopig kun je TV Gemist niet gebruiken op de Playstation 4 en tv-ontvanger.

 

Hoe werkt TV Gemist? 

  • Ga naar videoland.com of naar de Videoland-app.
  • Log-in met je bestaande RTL (XL) account.
  • Start direct met kijken.

 

Waarom zie ik bij TV Gemist een slotje bij een film/serie? 

Met TV Gemist kun je onze RTL-programma’s tot 7 dagen terugkijken, zonder betaald abonnement.

Met een betaald Videoland abonnement kun je RTL programma's ook vooruitkijken en onbeperkt terugkijken. Als je afleveringen met een slotje ziet, betekent dit dat je een abonnement nodig hebt om die specifieke aflevering te kijken. Op dit moment zijn we nog druk bezig om TV Gemist en de weergave van de afleveringen die je kunt terugkijken te verbeteren. Het kan dus zijn dat je soms even tussen de afleveringen moet scrollen om de juiste te vinden.

Wil je het volledige aanbod series, films en programma’s zien of RTL - programma’s vooruitkijken, live en onbeperkt terugkijken bij Videoland, dan kun je kiezen uit één van onze betaalde abonnementen.

 

Hoe kan ik de Videoland-app downloaden? 

Ga naar de appstore op je smartphone, tablet of smart tv, zoek op Videoland en download de app.

 

Kan ik ook nog via RTL XL programma's terugkijken?

Als je toegang hebt tot TV Gemist kun je niet meer via RTL XL kijken.

 

Waarom kan mijn buurman nog wel via RTL XL terugkijken en ik niet?

Niet alle kijkers worden tegelijkertijd overgezet naar het nieuwe platform. We laten een aantal RTL XL kijkers alvast gebruikmaken van TV Gemist. Op basis van deze eerste ervaringen kunnen we de kijkervaring verder verbeteren.We zullen de komende tijd steeds meer RTL XL gebruikers toegang geven tot TV Gemist. Om er zeker van te zijn dat de overgang voor iedereen soepel verloopt doen we dit in verschillende delen.

 

Waarom stopt RTL XL? 

We willen alle series, films en programma's van RTL aanbieden op één on-demand platform. Hiermee willen we het makkelijker en duidelijker maken voor onze kijkers. Videoland is een premium platform waar we jou de beste kijkervaring kunnen bieden en in de toekomst deze kijkervaring nog beter kunnen maken.

 

Hoe weet ik wanneer ik toegang heb tot TV Gemist? 

Zodra je toegang hebt tot TV gemist, zie je hierover een bericht op RTL XL. Op dat moment heb je geen toegang meer tot RTL XL en kun je alleen terugkijken via TV gemist bij Videoland.

Was dit antwoord nuttig voor jou?

Meest gestelde vragen